Volgvervoer

Elke uitvaart is uniek. Wij bieden vervoer naar wens.

Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV) is gespecialiseerd in het vervoer op de dag van de uitvaart. Met onze ervaring, kennis en ons uitgebreide wagenpark biedt VSV nabestaanden de keuze voor vervoer dat past bij de overledene. Ons brede scala aan rouw- en volgauto’s in diverse uitvoeringen en kleuren en formaten, neemt hierin een centrale plaats. Onze medewerkers voelen zich mede verantwoordelijk voor een waardig afscheid, waarbij de etiquette van een uitvaart hoog in het vaandel staan. Zo heeft u een zorg minder, en draagt Verstraaten Staatsie Vervoer bij aan een waardig afscheid.

Ruim scala in rouw- en volgauto’s

Uiteraard beschikken wij over passende rouw- en volgauto’s in diverse kleuren en maten. Wij kunnen ook voor een priesterauto zorgen. Of voor een bus om de bloemen op zorgvuldige wijze te vervoeren.

Landelijke dekking

Verstraaten Staatsie Vervoer biedt in samenwerking met haar partners rouw- en volgvervoer in heel Nederland.

Optimale capaciteit en diversiteit

Dankzij de samenwerking met gerenommeerde partners is Verstraaten Staatsie Vervoer in staat een diversiteit aan rouw- en volgauto’s aan te bieden.

Professioneel en ervaren

Nergens liggen de houding van de chauffeur en de stiptheid van dienstverlening zo gevoelig als bij Staatsie Vervoer. Dat vindt u en dat vinden wij. Onze chauffeurs zijn uiterst nauwkeurig, servicegericht, invoelend en correct gekleed. Daarom doen steeds meer uitvaartondernemers en – verzekeraars een beroep op de uitvaartservice van Verstraaten. Omdat iedere laatste rit van een dierbare uniek is.

Online webportaal

Verstraaten Staatsie Vervoer biedt haar klanten en partners een online webapplicatie aan, waarmee realtime inzicht wordt gegeven in uit te voeren en uitgevoerde opdrachten. Naast informatievoorziening verzorgt deze applicatie ook diverse communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Dit is een modern en geautomatiseerd proces, klantspecifiek in te richten.

Volg Verstraaten online

LinkedIn